Verksamhetsbilder & företagsporträtt som lyfter upp ditt företag

Bra bilder på hemsidan, sociala medier och andra marknadsföringskanaler krävs numera för att lyfta fram företaget genom bilder. Då man spenderar flera timmar på sociala plattformar och det är där man syns. Jag hjälper er att bygga upp en bildbank som ger en inblick av eran verksamhet. 

  • Två personer sitter och ligger i ett bollhav, Fotograf JD
  • Lagringslokal, Fotograf JD

Företagsfotograf

Eventfotografering

Ska ni ha kickoff, julfest, mässa, aktiviteter, konsert, festival, lopp, konferens eller liknande evenemang?

Jag minglar gärna runt och återspeglar känslor och ögonblick från ert event. 

Företagsfotograf

Företagsporträtt

Personalbilder eller ”skolfotografering” som många tycker att det känns mer som. Det är många av dina anställda eller kollegor som inte uppskattar att vara framför kameran. Jag försöker alltid göra det så avslappnat som det går. Många brukar säga efteråt till mig att det inte var så farligt som dom trodde.

Jag vet hur det känns att stå framför kameran, därför valde jag att stå bakom kameran istället. Så jag försöker alltid få fram glädjen eller lite humor under tiden. Att göra det till er roligare stund än vad man hade på sin skolfotografering.

Bildbank

Vid en bildbank så kan man fotograferar porträtt, produkt , på kontoret, i fabriken för att fånga alla vinklar av ert företag. Det diskuterar vi och ser vad just ni skulle vilja ha dokumenterat hos er.

Produktfoto

För att få fram eran produkt bättre, finns möjlighet att jag fotar utomhus i naturen så väl som i en studio. Maila gärna om era önskemål.

Filmklipp

Vid en bildbank kan man lägga till att göra en kort film som sedan kan antigen läggas upp via sociala medier eller ha på hemsidan. Kontakta mig om era önskemål om vad ni vill skulle vilja ha med i erat filmklipp.

Lyft ditt företag med proffsiga bilder